BUSINESS TO BUSINESS VERKOOP

Verkoop uitbesteden

 

Externe verkoopafdeling die zorgt voor leadgeneratie, verkoopomzet, relatiebeheer en rapportage. Na een starttarief betaalt u alleen nog voor het behaalde resultaat en kunt u de dienst flexibel aan- en uitzetten. 

"No cure, No Pay"

Internationalisering

 

Klaar voor de volgende stap om uw afzet te vergroten d.m.v. een landenverkooptest of om vol te gaan voor een specifiek gekozen land? Ook als u uw buitenlandse verkoop voor een specifiek(e) land, regio of continent wilt uitbesteden.

"Are you ready to scale"?

Werving & Selectie

 

Het werven en selecteren van goede commerciële mensen is tijdrovend. Bij deze dienstverlening wordt het voorwerk gedaan en krijgt u alleen de beste kandidaten op gesprek. U betaalt pas als u een kandidaat via ons heeft aangenomen.

"No Cure, No Pay"

Training

 

Zorg dat u, uw verkopers en management bij blijven op het gebied van verkoop, onderhandelingstechnieken, leiderschap en CRM. Haal het beste uit uw mensen naar boven en geef ze naast een producttraining ook een verkooptraining. Zorg dat u uw beste mensen voor uw bedrijf behoudt. 

"From teller to seller"

Verkoopsoftware CRM

 

Met CRM software (Customer Relationship Management) werken uw verkopers efficiënt en effectief. U en uw verkopers krijgen inzicht in verkoopstatistieken, prognoses voor de toekomst en u kunt beslissingen nemen op basis van feiten.

Marktonderzoek

 

Zorg dat uw verkoopafdeling zich kan blijven focussen op de kerntaak van uw bedrijf en laat het marktonderzoek en testen van de markt voor uw nieuwe product/dienst of nieuwe afzetmarkt door Multi Sales Company doen.

Interim 

 

Tijdelijke vervanging voor uw verkoop en/of verkoopmanagement. Testen van nieuwe producten, diensten en/of markten. Ook voor het opzetten of hersturctureren van uw verkoopafdeling.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak (ook digitaal mogelijk), neem dan contact op.

Diensten

Klik op één van de onderstaande diensten voor meer informatie. Wilt u direct contact, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek (ook digitaal mogelijk).