BUSINESS TO BUSINESS VERKOOP

Werving & Selectie

B2B Commerciële Dienstverlening

Professionele Werving & Selectie

Multi Sales Company richt zich op de juiste persoon op de juiste plek, dat is doorslaggevend voor het succesvol zijn van verkopers, managers en uiteindelijk uw bedrijf. Een kwalitatief werving en selectietraject begint volgens Multi Sales Company dan ook met het inventariseren van de doelstellingen voor de functie en het leren kennen en begrijpen van uw bedrijf, bedrijfscultuur en markt waarin u zich bevindt. 

 

Dé Verkoper

'Dé verkoper' bestaat namelijk niet. Zo is elke verkoper niet geschikt voor elke organisatie. Wat hebben uw klanten nodig om overtuigd te worden, een enthousiaste inspirator of een luisterend oor die de wensen kan omzetten naar een relevante oplossing voor uw klanten.

 

Persoonlijke Eigenschappen

Naast een gedegen competentieprofiel is er tijdens de werving en selectie ook veel aandacht voor de persoonlijke eigenschappen van de kandidaten. Het is belangrijk dat de kandidaat beschikt over de eigenschappen die passen binnen het team, de organisatie en bij uw klanten. Niets is zo vervelend wanneer in een later stadium blijkt dat de aangenomen kandidaat niet binnen uw organisatie of markt past.

 

Heel wat werk om te verzetten dus. Multi Sales Company heeft de kennis, tijd en contacten om de werving en selectie voor u tot een goed einde te brengen.

Werkwijze 

 

  1. Gesprek bij u op kantoor om uw bedrijf en markt te leren kennen en te begrijpen. Wat zijn de ambities en wat is de cultuur. Wat moet het profiel zijn van de juiste kandidaat. 

  2. Na het gesprek wordt de vacature opgemaakt en na uw schriftelijke goedkeuring uitgezet via diverse kanalen.

  3. Telefonische scan van interessante kandidaten

  4. Gesprek door Multi Sales Company met de interessante kandidaten als de telefonische scan positief is verlopen.

  5. Assessment (optioneel)

  6. Referentiecheck

  7. Van de overgebleven kandidaten sturen wij u de CV's en profielen door.

  8. Gesprek met de door u geselecteerde kandidaten bij u op kantoor

  9. Omdat Multi Sales Company gelooft in haar aangedragen kandidaten, betaalt u pas als u een kandidaat via ons heeft aangenomen, dus ook hier no cure / no pay!